Aldes Aéraulique S.A.S.

Respektovaný evropský výrobce vzduchotechniky - větrání a ventilace se zpětným získáváním tepla (rekuperace)

Aldes patří k největším evropským výrobcům a obecně lídrům větracích systémů pro obytné prostory - domácnosti (byty i domy). V rámci vlastního výzkumu a vývoje tak společnost představuje pravidelně nové technologické řešení ve svých moderních a kvalitních výrobcích, které se díky tomu zachovávají vysoce dostupnou cenu při zachování pokročilých funkcí. 

Firma Aldes je stále rodinná firma z Lyonu s bohatou historií - rok vzniku je již 1925. Již od svého vzniku je zaměření na ventilační systémy. V současnoti má více jak 1400 zaměstnanců a působí ve více jak 18 zemích - nyní také prostřednictvím 4heat s.r.o. v České a Slovenské republice. 

Hlavní zaměření a cíl

Hlavním zaměřením tohoto evropského výrobce je dodávat zdravé a čisté vnitřní prostředí budov pomocí svých ventilačních jednotek. Splňuje dvojí ambice poskytovat uživatelům vysokou kvalitu vzduchu, tepelný komfort a zároveň trvale řídit spotřebu energie budov. Prostřednictvím svých značek, z nichž všechny jsou měřítkem vysoké kvality, skupina působí v oblastech větrání (ventilace), vytápění, chlazení vzduchu, výroby horké vody.

Unikátní systém řízeného větrání

Pro větrací jednotky Aldes je specifické řešení systému řízení větrání, které je jiné oproti běžným a konkurenčním výrobcům. Tím získává náskok před jinými dodavateli větracích systémů. Hlídání konstatní rychlosti a konstatního průtoku vzduchu umí téměř každý. Rekuperace Aldes ale hlídá také konstantní tlak. Mimo vzduchotechnickou jednotku dělá systém unikátním také příslušenství - speciální vyústky, které reagují na vlhkost (Bahia) a samy se otevírají nebo zavírají podle toho, jak je to potřeba. Docílíte tak vyšší efektivity a ušetříte energii za provoz. 

4heat s.r.o., jako oficiální distributor Aldes pro větrání s rekuperací - od roku 2019 pro ČR a SR, se zabývá zejména ventilačními jednotkami se zpětným získáváním tepla InspirAir Home a InspirAIR TOP. Aldes Czech republic.

E-shop Aldes

Nabízíme náhradní díly a nové filtry pro výměnu na našich stránkách. Nebráníme se spolupráci s jinými e-shopy - ať už s prodejem větracích jednotek s rekuperací, tak různého dalšího příslušenství (vzduchotechnické potrubí, regulace) až po náhradní díly a nové filtry. Stačí nám zavolat na 730 898 595 nebo napsat na b2b@rekuperace-aldes.cz.

Centrální vysavače

V Česku je Aldes známý díky centrálním vysavačům pro domácnosti Axpir, C.Booster, C.Power a C.Cleaner. Také v rámci tohoto segmentu je vytvořen speciální systém fungování - centrální vysavač se spouští bezkabelu (bezdtrátově) pomocí tlakových impulsů přímo přes sací potrubí. Starší řady Axpir je spouštěna tlakem. Výhody těchto vysavačů jsou zejména výkon, bezkabelové spouštění, maximální hygienický provoz bez prachových částic a s dokonalou filtrací (vhodné pro alergiky), pohodlné vysávání s lehkou až 7,5 metrů dlouhou hadicí, bezpečné zásuvky, téměř nulová hlučnost. 

Společnost Aldes je držitelem několika certifikátů kvality, pro výrobu dodržuje systém jakosti ISO 9001. 

B2B: Jste montážní firma?

Pojďte s námi spolupracovat - kromě kompletní podpory (konzultace, projekce, náhradní díly,...)  máme pro Vás zajímavé finanční podmínky. Zavolejte na 730 898 595 nebo pište na b2b@rekuperace-aldes.cz.

Naše produkty

Aldes InspirAIR® Home

  • účinnost rekuperátoru 97,4%
  • až 99% účinnost filtrace
  • 4 výkonové stupně
  • ovládání skrz mobilní aplikaci AldesConnectTM
  • barevný ovládací panel s prstencem ukazujícím aktuální kvalitu vzduchu
  • instalace na stěnu nebo do podhledu

Aldes InspirAIR® Top

  • účinnost rekuperátoru až 94%
  • až 99% účinnost filtrace
  • 4 výkonové stupně
  • multifunkční dálkové ovládání nebo ovládání skrz mobilní aplikaci AldesConnectTM
  • jeden z nejtišších systémů na trhu
  • snadná montáž, umístění do prádelen, skříní, komor a šaten